En av de första sakerna som Georges Kern

En av de första sakerna som Georges Kern, VD för Breitling, gjorde när han antog sin roll sommaren 2017 var att återuppfinna hur varumärket marknadsfördes. Några av de sätt som varumärket hade presenterat sig tidigare, till exempel med ett alltför stort fokus på dåligt klädda kvinnor, kastades omedelbart; medan samarbetena i rolex replica är långa, som de med Bentley Motors, och varumärkets uppmärksamhet på flyg, förblev tydligt synlig. Det kanske största sättet Kern har omplacerat varumärket på var genom "Air, sea and land" -initiativet som omplacerade varumärkets produktutbud, delvis tack vare framgången för Héritage Superocean II omedelbart före dess ankomst .

Med kategorierna "Luft" och "Hav" tog hand om, behövde landkategorin uppmärksamhet. Gå med i Norton Motorcykelföretag, ett av de mest älskade och legendariska företagen i hela motorcykelvärlden. Inte bara erkänt för den höga kraften och mekaniska kraften på varje cykel som bär Norton-logotypen, företaget ger också var och en av sina motorcyklar ett klassiskt utseende som framkallar racingtidens guldålder. Denna kombination gjorde honom till den perfekta partneren för Breitling, ett varumärke som har dess designarv centrerat exakt på seklet mellan 1884 och 1984.

Det första resultatet av partnerskapet mellan Breitling och Norton Motorcyklar kom i år till Baselworld. Breitling har släppt en ny version med begränsad upplaga av Premier B01 Chronograph 42 som först lanserades hösten 2018, direkt inspirerad av Norton-varumärket. Med hjälp av en väldigt tilltalande design i Café Racer-stil klockor kopior med en kraftig dosering av guld och mocka brun på siffror, händer och minuter ritade på urtavlan djup svart, klockan utmärker sig omedelbart för sin starka vintage appell. Norton Motorcykel-logotypen är graverad längs fodralets vänstra sida och inuti det 42 mm rostfria höljet finns tillverkning B01-kaliber, med kolonnhjul och vertikal koppling, som erbjuder en kraftreserv på cirka 70 timmar .

Nyligen, vid ett evenemang i Breitling-butiken på Fifth Avenue i New York - samma natt tillbringade vi tid med skådespelaren Adam Driver - hade WatchTime chansen att prata med Stuart Garner, VD och ägare av Norton Motorcyklar, om Breitling-rapporten, överväxlingen mellan klockor och motorcyklar och band fake rolex med sin vd Georges Kern.


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR